Cine suntem?

Goldeneye – companie de micropigmentare – este prezentă în România din anul 2004.

Astăzi, echipa Goldeneye România se mândrește cu o largă echipă de colaboratori care lucrează cu succes în domeniul micropigmentării.

Echipa de promovare și formare profesională formată din Simona Ghiurțu - Product Manager, Ileana Popescu - Prof. Micropigmentare & Make-up Artist, Serena La Ferrara – Tehnician Micropigmentare, Lidia Ana Maria Cornoiu - Tehnician Micropigmentare.

Cu o școală care deține supremația în domeniul pregătirii profesionale pentru începători și avansați în tratamentele de micropigmentare, cu o tehnologie și consumabile care respectă cele mai înalte criterii ergonomice, de tehnică avansată, respectă normele sanitare de igienă și sterilitate, micropigmentarea după tehnicile Goldeneye vă dă un plus de siguranță, naturalețe, de încredere în sine.

Micropigmentarea este un domeniu în continuă creștere. An de an tehnologia atinge nivele superioare de lucru, pigmenții au culori și texturi din ce în ce mai apropiate de natural și ușurează mult munca tehnicienilor. Este un domeniu în care în fiecare zi, cu fiecare client, descoperi ceva nou, îți îmbogățești nivelul de lucru.

Să aduci mulțumirea unui client prin armonizarea trăsăturilor sale în așa fel încât, imperceptibil, să îi oferi un plus de eleganță, este un elogiu adus ție și meseriei tale, zi de zi.

Dorim tuturor celor care sunt în acest domeniu să își pună, în continuare, tot interesul și atenția pentru ca în fiecare zi nivelul muncii tale să crească și, astfel, satisfacția ta va fi mereu pe chipul și în sufletul tău!